top of page
Linde en Egon-129.jpg

Zwangerschap

Wil jij graag een mooie herinnering aan deze prachtige tijd? Graag neem ik jou mee naar een mooie locatie om samen die bolle buik op zijn mooist vast te leggen. Hievoor heb ik een speciale klantengarderobe met prachtige lange zwangerschapsjurken, maar uiteraard kan dit ook in jouw eigen outfit, of een combinatie van beide. Je kan alleen op de foto, met je partner, of eventueel met de broertjes en zusjes er nog bij als die er al zijn, jij kiest! Ik beloof je dat het niet ongemakkelijk wordt en dat er vooral heel veel spontane momentjes zullen ontstaan, wat voor prachtige plaatjes zullen zorgen om voor altijd te koesteren.  
Een zwangerschapsshoot heb je voor 250€ inclusief memorybox en usb.

Newborn

De eerste dagen van uw baby’s leven zijn zo wonderbaar en magisch, het is voor
mij dan ook een eer deze mooie momenten voor u te mogen vereeuwigen.
En dit gewoon bij jou thuis!
Bij een newborn shoot wordt jouw baby binnen de twee weken na de geboorte gefotografeerd. De baby'tjes zijn in deze periode nog heel slaperig en laten zich gemakkelijk positioneren zonder last te hebben van de fotoshoot. Hun beentjes en lijfje zetten zich dan nog automatisch zoals in mama's buik, wat zorgt voor de typische vertederende foto's.  Tijdens deze shoot staat de baby helemaal centraal enzal hij of zij in verschillende gestylde settings worden gefotografeerd. Bovendien nemen we ook nog eens ruim de tijd voor gezinsfoto's en foto's met oudere broer(s) of zus(sen).

Een geposeerde newborn shoot heb je voor 390€ inclusief memorybox en usb.

Astrid-244_2.jpg
Stefanie-58.jpg

Lifestyle Baby

Wil jij graag een blijvende herinnering aan de babytijd? Als kersvers gezin, samen aan het genieten van jullie intieme bubbel bij jullie thuis, of misschien al met oudere broetje(s) of zusje(s) erbij?  Het kan allemaal! Tijdens een lifestyle reportage ligt de nadruk op de intieme band van jullie gezin. Er zullen dus vooral heel veel spontane momentjes vastgelegd worden, wat voor prachtige plaatjes zullen zorgen om voor altijd te koesteren. In tegenstelling tot de klassieke newborn shoot, worden hier geen gestylde settings met mandjes of dekentjes gebruikt. De baby wordt hier vooral in jullie armen of in zijn/haar wieg of eigen dekentje gefotografeerd.

Een lifestyle reportage heb je voor 250€ inclusief memorybox en usb.

Outdoor

Wil jij graag een blijvende herinnering? Als gezin, met jullie tweetjes als koppel of gewoon voor een spontaan portret? Misschien wel een foto voor aan de muur? Foto's van jullie samen aan het genieten van jullie intieme bubbel, of wie weet wel een uitgebreide familliefoto met meerdere generaties... het kan allemaal! 
Samen kiezen we een mooie locatie uit en help ik jullie de camera te vergeten.
We zorgen voor een leuke sfeer zodat er mooie spontane momentjes ontstaan
die ik voor jullie vastleg. 
Een outdoor reportage heb je voor 250€ inclusief memorybox en usb.

Niene-54.jpg
cadeaubon.jpg

Waardebon

Wil jij graag iemand verrassen met een fotoshoot?
Een cadeaubon is altijd een goed idee! Wil je liever een volledige shoot cadeau geven en dat er geen bedrag wordt getoond op de bon? Dit kan zeker!
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

bottom of page