Zwangerschap

Wil jij graag een mooie herinnering aan deze prachtige tijd? Graag neem ik jou mee naar een mooie locatie om samen die bolle buik op zijn mooist vast te leggen. Hievoor heb ik een speciale klantengarderobe met prachtige lange zwangerschapsjurken, maar uiteraard kan dit ook in jouw eigen outfit, of een combinatie van beide. Je kan alleen op de foto, met je partner, of eventueel met de broertjes en zusjes er nog bij als die er al zijn, jij kiest! Ik beloof je dat het niet ongemakkelijk wordt en dat er vooral heel veel spontane momentjes zullen ontstaan, wat voor prachtige plaatjes zullen zorgen om voor altijd te koesteren. 

Newborn

De eerste dagen van uw baby’s leven zijn zo wonderbaar en magisch, het is voor
mij dan ook een eer deze mooie momenten voor u te mogen vereeuwigen.
En dit gewoon bij jou thuis!
Bij een newborn shoot wordt jouw baby binnen de twee weken na de geboorte gefotografeerd. De baby'tjes zijn in deze periode nog heel slaperig en laten zich gemakkelijk positioneren zonder last te hebben van de fotoshoot. Hun beentjes en lijfje zetten zich dan nog automatisch zoals in mama's buik, wat zorgt voor de typische vertederende foto's. 

Outdoor

Wil jij graag een blijvende herinnering? Als gezin, met jullie tweetjes als koppel of gewoon voor een spontaan portret? Misschien wel een foto voor aan de muur? Foto's van jullie samen aan het genieten van jullie intieme bubbel, of wie weet wel een uitgebreide familliefoto met meerdere generaties... het kan allemaal! 
Samen kiezen we een mooie locatie uit en help ik jullie de camera te vergeten.
We zorgen voor een leuke sfeer zodat er mooie spontane momentjes ontstaan
die ik voor jullie vastleg. 

Wedding

Allereerst van harte proficiat met jullie verloving, geweldig dat jullie deze stap hebben genomen! Als fotografe is het mijn werk om op de achtergrond alles tot in de kleinste details vast te leggen, van de eerste blik tot de bruidstaart. Ik leg jullie mooiste dag vast op een zo natuurlijk mogelijke manier, zonder ongemakkelijke poses.

Ik hou van de romantische sfeer die jullie zeker zullen terugvinden in de foto's. Of het nu enkel is voor de bruidsfoto's zelf, of ook voor de ceremonie en familliefoto's, Ik leg voor jullie de mooiste momenten vast, zodat jullie er voor altijd een mooie herinnering aan over houden. 

Waardebon

Wil jij graag iemand verrassen met een fotoshoot?
Een cadeaubon is altijd een goed idee! Vanaf 25€ wordt dit trouwens ook gratis opgestuurd (in België). Wil je liever een volledige shoot cadeau geven en dat er geen bedrag wordt getoond op de bon? Dit kan zeker! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.