Over mijzelf

Hallo, ik ben Virginie.

Dit ben ik. Samen met mijn twee hartendieven. Ze zijn mijn alles. Van hun heb ik duizenden foto’s , maar deze momentjes zijn eerder zeldzaam. Je herkent het misschien wel ; als mama sta je meestal zelf achter de lens of het nu een professioneel toestel is of je telefoon. Maar de foto’s waar ik er zelf bij op sta of als gezin zijn eerder zeldzaam. Deze foto’s zijn voor mij dan ook van onschatbare waarde. Niet omdat ik graag naar mezelf kijk , maar omdat het zo mooi weer geeft hoe graag ik mijn kindjes zie en dit nu ook op beeld staat. Zodat zij er later naar kunnen terug kijken. Want herinneringen vervagen , zeker als ze nog zo jong zijn. Maar nu zullen we voor altijd kunnen terugblikken. Foto’s zijn dan ook kleine tijdscapsules, een tastbare herinnering.

Het is dan ook telkens een hele eer als ik voor iemand een fotoshoot mag verzorgen , wetende dat ik niet zomaar beelden vastleg , maar herinneringen en levensgebeurtenissen vereeuwig

Ik hoop dat mijn stijl van fotograferen u aanspreekt en ik kijk ernaar uit u te ontmoeten tijdens een reportage. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info.

Liefs, 

virginiehanquinaux.png